Åh, alle Oslos borgere; Annis Pølsemakeri Mathallen har fått inn dielam fra Klostergarden! Vi skal levere lam hver uke fra midten av mai til slutten av juni. Her er det bare å godte seg hos slakteren.
De skriver følgende om lammene fra Klostergarden; “Mange husker disse fantastiske lammene som vi fikk fra samme gård i fjor. Og vi har fått mange spørsmål de siste 3 måneder ‘når kommer dielamene tilbake?’. Helt nydelig mørt kjøtt, et fint fettlag og en fantastisk god og mild smak i kjøttet!”
De skriver videre: “Dette er det mest premium lammet du noen gang vil prøve! Lammesadlene er egentlig reservert til Maaemo, men frem til åpning kan du også nyte dem rett fra oss. Dielam fra Klostergården har en letter smak av lam, med en overlegen smak og "smelter i munnen" tekstur, saftighet og mørhet du kun finner i de beste stykker kjøtt.”
Takk til Annis for lovord om lammene våre!
Dielammene er årets ferske lam, de har hatt fri tilgang på melk (supplert med kraftfôr og høy etter hvert) fra de ble født til slakting. At de drikker melk til slakting skal gi et mørere og lysere kjøtt enn vanlige høstlam, samt at strukturen i kjøttet er mindre utpreget. Dette er en delikatesse som flere kvalitetsbevisste restauranter, som RE-NAA, K2 og Söl, har fast på menyen hvert år. I tillegg har vi fått en fast leveranse til Annies Pølsemakeri i Mathallen i Oslo, hvor også flere av Klosterlam-produsentene bidrar inn. Vi tar også i mot bestillinger direkte, selges da som hele lam, eventuelt lår, bog, side og svange skjært og vakumeert.