Det er i dag rundt 40 flinke lammeprodusenter i nærområdet til Utstein som leverer lam under varemerket Klostergarden. Gårdene finner du på Finnøy, Rennesøy, Bru, Sokn, Mosterøy, Fjøløy og Klosterøy. Det er laget strenge kvalitetskriterier for fett, kjøttfylde og størrelse på lammene. Kun lam som oppfyller disse kriteriene kommer på markedet som Klosterlam. Klostergarden mottok i 2016 Spesialitetsmerke for sine Klosterlam, dette ble fornyet i 2019. Fagjuryen for Spesialitet hos Stiftelsen Norsk Mat mente dette er et utrolig saftig og smaksrikt lammekjøtt med en tydelig opprinnelse og historie. Stykningsdeler av Klosterlam selges via Nortura hos Rema 1000. Det selges også hele høstlam direkte til forbruker og restaurant fra garden. Kan hentes på garden eller leveres ut på Reko-ringen Stavanger/Sandnes. Måltidsopplevelse med lam fra Utstein her ute får du kun hos Utstein Gard.
Bestilling til bestilling@klostergarden.no

