Norwegian Supper Club på Utstein

Tre prisvinnende kokker, tre fantastiske lokasjoner, og tre unike opplevelser som kombinerer mat, natur og arkitektur, for å skape en enestående atmosfære ikke tidligere presentert i Skandinavia. Norwegian Supper Club er et partnerskap mellom Visit Norway, Stiftelsen Norsk Gastronomi (Bocuse d'Or Norge) og noen av landets fremste kokker; Jimmy Øien fra REST., Heidi Bjerkan fra Credo restaurant og Sven Erik fra RENAA. Se filmsnutten nedenfor og Visit Norway sitt nettsted i linken her, så vil du finne alt du trenger å vite om Norwegian Supper Club.

https://youtu.be/K96MfrWiF_g

https://www.visitnorway.com/things-to-do/supper-club/

Utrolig stolt av at Sven Erik Renaa håndplukket Klostergarden på Utstein til denne eksklusive og unike opplevelsen!

Sjekk Nordic Food Live. De sendte live stream fra gardsutsalget vårt her på Utstein. Visit Norway og Bocuse d'Or Norge enviterte 12 gjester fra inn- og utland til å oppleve Michelin- og Bocuse-opplevelsen med RENAA. Det ble servert lokal mat basert på de beste råvarer. Og vinen ble kjølet i sjøvannet i sideskutdelen.

Vi fikk også gi gjestene gave fra Region Stavanger og Klostergarden da de ankom stedet. De fikk håndlaget trekasse med Apal SIder og Lysefjorden sjokolade i. Så fikk vi også gi gjestene som overnattet på historiske Utstein Kloster frokostkurver morgenen etter. En av gjestene sa det var den beste hotellfrokosten hun noensinne hadde fått. Det var litt stas, siden vi aldri har laget hotellfrokoster før.