Vær tro mot konseptet

“– Vær tro mot det grønne og landsbykonseptet. Inger Lise Aarrestad Rettedal fra Visit Utstein og Klostergarden hadde en klar oppfordring til Randaberg kommune og medlemmene i Landsbyforeningen”, skriver Bygdebladet (13. mars 2019).

– Er det riktig å bygge store konstellasjoner, enten det dreier seg om skoler, boliger eller andre bygg? spurte Inger Lise Aarrestad Rettedal medlemmene av Landsbyforeningen på frokostmøtet i morges. Hun oppfordret Randaberg til å satse videre på det grønne og bærekraftige landsbykonseptet og fortalte om eget arbeid med konseptutvikling på Klostergarden og for Utstein-området. – Kan dere for eksempel basere dere bare på grønn energi? spurte hun salen. Hun lurte også på hvorfor det ikke står et stort skilt med «Velkommen til den grønne landsbyen»? langs veien like etter Rennfast.

Bygdebladet skriver at Inger Lise Aarrestad Rettedal fra Klostergarden og VisitUtstein har bakgrunn fra reklamebransjen og gav Randaberg ros for satsingen på landsbykonseptet.

Frokostmøtet i Landsbyforeningen ble holdt i Varen og samlet næringsdrivende og representanter fra Randaberg kommune. Les heile artikkelen her.

Foto: Kirsti K. Sømme/Bygdebladet.