U R E I S T

25. og 26. juli i år kan vi tilby noe du garantert ikke har opplevd før; en pustepause i hverdagen, et særegent kulturlandskap og mat med historie tilberedt av en av verdens beste kokker.

I samarbeid med Bocusekokk Charles Tjessem og Gyda gård kan vi tilby ureist, lokal mat med bondens egen historie attåt. I år dyrker Sigurd Strand Pedersen og Gyda Gård sagnomsuste og helt spesielle poteter her på Utstein Gard, økologisk og på gammelt vis. Klostergarden har anlagt egen grønnsakshage med over tredve sorter, og kvalitetskjøtt er det vi lever for og av. Kombiner det så med kunnskapene, håndverket og smakssansene til Bocuse d’Or-vinner Charles Tjessem. Fra jord til bord, bokstavelig talt.

Arrangementet finner sted i gardsutsalget på garden, et bygg som i 2019 ble nominert til EU-pris for samtidsarkitektur. To dager under Gladmat, Norges største matfestival, vil du bli invitert til Utstein og få se, smake, høre om og nyte ureist, lokal mat fra Gyda, Utstein og Klostergardens produsenter.

Vi setter opp buss fra Stavanger sentrum til Utstein og tilbake. Bli med på denne reisen i bærekraft!

Vi åpner påmeldingen denne helgen, pris og mer informasjon om arrangementet blir lagt ut da, så følg med! Det vil bli begrenset antall plasser. Betaling med vipps når påmelding er bekreftet av oss. Velkommen til gards!

Bilder fra planleggingsmøtet i juni