Tøff konkurranse

Delfinalen som bedømte ferskt kjøtt i Det Norske Måltid 2015 fant sted i Oslo i september. Vi fikk tilbakemelding på at det var en utrolig tøff konkurranse i kategorien Årets kjøtt. Oslo-dommerne var imponert over kvaliteten og smaken til alle delfinalistene. Dessverre kom vi ikke videre til finalen denne gang.

Vi har nå endelig fått Oslo-juryens vurdering. Vi har forstått det slik at kokkene som smakte kun hadde gode opplevelser med kjøttet vårt; Gourmet Lammeskank av Klosterlam. De syntes emballasjen var flott og informativ og at produktet hadde en fin, mild og svært innbydende lukt av lam. Smaken var slik vi forstår svært god; saftig i munnen og med en kompleks og lang ettersmak. Så det er jo gode tilbakemeldinger å ta med seg.

Dommerne syntes godt det kunne stå at produktet kom fra Rogaland. Per i dag selges kjøttet kun i Rogaland og de fleste fra fylket kobler Utstein Kloster til denne regionen, så det er vi ikke så redde for, men tar det med oss videre.

Vi er stolte av våre produkter og våre flinke produsenter! Og kokker på de beste restaurantene i landet og de som handler kjøttet vårt i butikk gir oss massevis av gode tilbakemeldinger – det er i grunnen det aller viktigste for oss.

(Bildet er lånt av Det Norske Måltids Facebook-side og viser vårt produkt fremstilt sammen med de andre delfinalistene, samt jury og matkonferansier Ingveig Tveranger i bakgrunnen.)