Team CAP til topps med Klosterlam på menyen

Christian André Pettersen ble Årets kokk 2017 – med Klosterlam på menyen. Team CAP hadde den beste kjøttretten i henhold til juryen og fikk sammenlagt best poengsum i hele konkurransen. Det betyr at han er videre til EM og blir så Norges kandidat til Bocuse d’Or. Vi er så stolte!

Team CAP fikk Klosterlam å øve seg på frem til konkurransen og hadde også medbrakt kjøtt over fjellene for å konkurrere i Mathallen i konkurransen Årets kokk 12/9-17. Godt hjulpet av Nortura Proff som har bistått oss i prosessen.

Klosterlammet ble presentert på en utradisjonell måte, med rik smak og med spennende tilbehør fra norske produsenter etter visjonen til Team CAP i Årets Kokk 2017. Slik har du garantert aldri sett norske lam presentert før!

Foto knabbet fra Bocuse d’Or Norges nettside og tatt av dyktige Fredrik Ringe.