Stem frem lokale ildsjeler

Nortura sitt #nygris-konsept har bedt oss om å nominere noen ildsjeler som fortjener en ekstra oppmerksomhet for det de gjør for andre. Vi her på Utstein har nominert Utstein 4H, Pøbelprosjektet og Heidi Skifjell. Gi din stemme til en av dem ved å gå inn på lenken her, så kan du vinne stekepanne (er jo alltid nyttig med en stekepanne, godtfolk ;)) og edelgrisprodukter fra Gilde til julemiddagen.

Screen Shot 2013-09-18 at 12.38.09 AM

Du kan rett og slett vinne produkter av julegris (selvsagt av Duroc stamtre og ekte edelgris) hvis du deltar i denne konkurransen. Snart jul, godt hva som er gjort!

Kandidat 1: Utstein 4H
4H har aktiviteter og prosjekter som gjør at barn og ungdom blir interessert i og lærer seg å like både natur og landbruk. Her lærer de nevenyttige ting, gode verdier, kultur og historie, samt mulighet til å utforske noe nytt og nyttig. Kulturbærere!

Kandidat 2: Pøbelprosjektet
Pøbelprosjektet gir ungdom som har havnet skjevt utpå en ny sjanse. Gjennom prosjekter og aktiviteter og med trygge voksne blir de tatt på alvor, lærer å mestre og kommer seg inn i utdanning og arbeidslivet. Inspirerende!

Kandidat 3: Heidi Skifjell
Heidi Skifjell er en ildsjel som er opptatt av nærmiljøet og alltid ser etter nye muligheter og utviklingsprosjekter. Hun brenner for lokal næringsutvikling og kanskje spesielt landbruk. Hun har blant annet tatt initiativ til et nettverk for unge bønder i Finnøy og Rennesøy kommuner og vært en pådriver for Ungt Måltid, en kokkekamp som skal lære ungdom å bli glad i å lage mat og bli bevisst på bruk av lokale råvarer. I år var finalen på årets Gladmatfestival i Stavanger med regionale politikere og kjente kokker i juryen, og ungdommene som vant laget mat av lam fra Klostergarden. Motiverende!

Les mer om konkurransen og stem her.

(Nettstedet er fjernet og lenken går nå kun direkte til nortura.no)