Skinnfeller fra Klostergarden

I gardsutsalget vårt har vi nydelige skinnfeller av lam og sau som har gått her på Utstein og beitet.

Prisen varierer fra NOK 900,- inkl mva. for de aller minste til NOK 2000,- inkl. mva. for de største mest fagre.

Skinnfellene har forskjellig karakter utifra hvilke sauerase de er av, vi har mellom seks og åtte ulike raser her på gården, blant annet pelssau, villsau, norsk kvit og blæsete.

Kan kjøpes av oss på Klostergarden, enten når vi har gardsutsalg fra Utstein Kloster eller direkte fra garden. Kan fåes med eller uten stempel med Klostergarden på. For det er jo litt kjekt å vite hvor skinnfellene faktisk er fra, ikke sant?

Ta kontakt med oss om du har lyst til å velge ut akkurat det du vil ha selv eller et som du vil gi i gave til andre.