SAMMENLAGT OL-SEIER TIL KOKKENE!

Våre varmeste gratulasjoner går til de dyktige norske utøverne som har deltatt på Norges kokkelandslag i kulinarisk OL i Stuttgart denne uka. Fremragende prestasjoner, skyhøyt nivå og finesse. Kokkelandslaget senior tok to gull og sammenlagt seier. Kokkelandslaget junior tok også to gull og vant sammenlagt sølv. Vi på Klostergarden heier på norske kokker, dere er matprodusentenes fremste ambassadører!

Vi er også utrolig takknemmelige for at dere valgte å ta med dere lam fra Klostergarden i oppkjøringa til og i selve konkurransen. Det er helt utrolig at lammene som beiter her ute i havgapet nå både har vunnet Årets Kokk og kokke-OL. Vi er  ordentlig stolte matprodusenter i dag!

I tillegg er vi takknemmelige også for kommentaren fra adm.dir. i Matmerk, Nina Sundquist, som skriver på facebook; “Hyller prestasjonene til stjernekokker og OL-vinnere fordi de forstår råvarenes betydning og løfter disse fram. Ganske sikker på at alle norske lammeprodusenter er kry over at lam fra Klostergården i Rogaland var utgangspunktet for OL-gullet som Christer Rødseth brakte hjem – pinsettmat eller ei”. Tusen, tusen takk!

Foto: Lånt i gledesrus fra NKL sin facebook-side.