Samarbeidspartnere

Vi har mange gode leverandører og samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan lage kvalitetsprodukter her på Klostergarden. Alt fra fôrprodusenter og avløysere til distribuenter. Vi er opptatt av kvalitet i alt vi gjør!

Vi har 45 flinke lammeprodusenter i nærområdet som leverer lam til Klostergarden, etter strenge kvalitetskriterier. Sammen med oss produserer de gode råvarer, lam som beiter utelukkende ute, på lettsaltet havbeite, gjennom hele beitesesongen. Dette mener vi gir en særegen smak på kjøttet. Samtidig er det godt å vite at lam fra Klostergarden beiter i det unike kulturlandskapet du finner rundt selve klosteret og områdene rundt.

Vi leverer våre råvarer til Nortura, som plukker ut de beste lammene og i samarbeid med oss gjør dem om til varemerker som du kan kjøpe i butikk. Du finner Klosterlam i butikkene til Rema1000 i Rogaland og Etne. Så er det din oppfatning og opplevelse av varen som gjør dem til ekte merkevarer.