Samarbeidspartnere

Vi har mange gode leverandører og samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan lage kvalitetsprodukter her på Klostergarden. Alt fra fôrprodusenter, utstyrsleverandører, avløysere, håndverkere til kjøttskjærere, distributører og restauratører. Spesielt er vi glad for vårt nære samarbeid med topp restauranter og kokker. Vi er opptatt av kvalitet i alt vi gjør!

Vi har 45 flinke lammeprodusenter i nærområdet som leverer lam til Klostergarden, etter strenge kvalitetskriterier. Sammen med oss produserer de gode råvarer, lam som beiter utelukkende ute, på lettsaltet havbeite, gjennom hele beitesesongen. Dette mener vi gir en særegen smak på kjøttet. Samtidig er det godt å vite at lam fra Klostergarden beiter i det unike kulturlandskapet du finner rundt selve klosteret og områdene rundt.

Vi leverer våre råvarer til Nortura, som plukker ut de beste lammene og i samarbeid med oss gjør dem om til varemerker som du kan kjøpe i butikk. Du finner Klosterlam i butikkene til Rema1000 i Rogaland og Etne.

I gardsutsalget har vi mange kvalitetsleverandører av design, håndverk, lokal mat og drikke, som legger sin sjel i å fremskaffe produkter med god smak og nydelig utførelse. Så er det din oppfatning og opplevelse av varene som gjør dem til ekte merkevarer.

Det er ikke fritt frem å benytte metalldetektor på Utstein. Vi har et samarbeid med Rygene Detektorklubb som leter på vår innmark og kulturbeite. De funn de gjør leveres til Rogaland fylkeskommune/Arkeologisk Museum. Funn som er gjort på vår grunn, blant annet fra Viking-tiden, planlegges det å lage utstillingen av.