REMA 1000 gjør det enkelt å velge norsk mat

Norsk NÅ!-merkede produkter er kortreiste kvalitetsvarer fra norske bønder og fiskere. Du kan nå få krabbe fra Hitra og gulrøtter fra Jæren i REMA 1000 sine butikker, skriver Rema1000 på sitt nettsted 01.09.14.

REMA 1000 opplever at interessen og etterspørselen etter norsk mat stadig øker. Svært mange kunder setter stor pris på å få kjøpe lokale ferskvarer, produsert i nærområdet.

– En del av vår totale strategi er å tilby våre kunder norske kvalitetsprodukter til markedets laveste priser. Vi skal åpne for enda mer lokalmat i våre butikker. Vi ønsker å tilby varer med spesiell tilknytning til lokalmiljøet, da vi mener dette gir verdi til både kunde, butikk og bonde, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000.

REMA 1000 har et tett samarbeid både med større grossister som håndterer flere små produsenter, og direkte med bøndene selv. Dette sikrer forutsigbarhet i varetilgang, pris, og ikke minst kvalitet. Vi kan nevne leverandører som Stange Gårdsprodukter, Lofotlam, Klosterlam, Røroskjøtt, Rørosmeieriet og egg fra frittgående høner fra blant annet Toten og Roan i Trøndelag.

– Vi i REMA 1000 heier på variasjonen, de lokale forskjellene og alle de fantastiske fiskerne og bøndene som leverer mat i verdensklasse til butikkene våre, sier Reitan.

Les hele artikkelen her.