Regionalt matmanifest for Rogaland

Klostergarden signerte selvsagt regionalt matmanifest for Rogaland! Gardsfruen var med på lanseringen av manifestet ved åpningen av Gladmat 2017, sammen med fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal og ordfører i Stavanger, Christine Sagen Helgø.

Matmanifestet fremmer norske råvarer og lokal mat og drikke. Det skal skape stolthet og være bevisstgjørende for alle oss. Slik skal det også bidra til synlighet i og utenfor regionen. Mat, kultur og natur blir sett i en sammenheng. Landbruks- og matdepartementet jobber for tiden med et nasjonalt matmanifest. Vi ønsker at regionens mangfold, matskatter og innovasjonskraft skal vise igjen i det nasjonale manifestet.
_IDA4890 copy
Klostergarden var en av initiativtakerne til å utarbeide matmanifestet og oppfordrer andre aktører innen mat og drikke om å signere og etterleve intensjonene i matmanifestet.

Her er manifestet i sin helhet. Dersom din virksomhet ønsker å signere matmanifestet, så kontakt én av initiativtakerne.

RegionaltMatmanifestRogaland