“Operasjon Klosterlam”

Me ler. Både gardsfruen og andre har brakt over massevis av kilo med Klosterlam til ivrige tilhengere av Klostergarden i Oslo-regionen denne høsten og tidligere år. Det gleder oss stort at så mange har lyst til å smake lam fra Klostergarden som det er laget pinnekjøtt av! Men Helge L’orange er den desidert beste courieren. For en ambassadør for Klosterlam! Han kaller “handelslekkasjen” for Operasjon Klosterlam og har sett det som sin oppgave å formidle kjøtt fra Klostergarden til fintfolket i Oslo på eget initiativ. Helt herlig! Her er noen av postene hans fra fjøsboka (gjengitt med tillatelse fra Helge selv, selvsagt):

skjermbilde-2016-12-19-kl-16-31-38

skjermbilde-2016-12-19-kl-16-31-25

skjermbilde-2016-12-19-kl-16-32-46

skjermbilde-2016-12-19-kl-16-33-32

skjermbilde-2016-12-19-kl-16-33-50

skjermbilde-2016-12-19-kl-16-34-02

Ett stk fenalår kan plukkes opp på garden for denne iherdige innsatsen, Helge, det er deg vel undt!