Norwegian Travel Workshop

Kjekt med åpent gardsutsalg for Norwegian Travel Workshop sine pre- og post-turer ifb med arrangementene her i Stavanger-regionen i april 2018. Turoperatører fra hele verden kom blant annet til Utstein for å oppleve stedet, besøke Utstein Kloster Hotell, Utstein kloster, Fjøløy Fort og gardsutsalget på Klostergarden. De var også innom Smiegarden, kultur- og gjestehus., Sirdal Huskyfarm, Byrkjedalstunet, Lysefjorden Sjokolade, Grønvik Gard, Mo Laksegard, Almannajuvet, Nesheimstunet. Tusen takk til HANEN – de gode opplevelsene i Bygde-Norge, Region Stavanger og GuideCompaniet for at vi fikk vise frem stedet og produktene våre. Håper det gir mersmak til å komme tilbake med besøkende og cruiseturister!