Nå kan også du få smake skogsgris!

Vi selger i dag skogsgriser fra Klostergarden til de beste restaurantene i Stavanger-regionen. I år har vi imidlertid satt ut noen ekstra smågris som har gått ute i skogholtet ved Utstein Kloster siden sommeren. Der har de vokst seg store og feite.

Det er andre året vi har frittgående griser ute i skogholtet her på Utstein Gard. Og det har vært så kjekt! Dette er edelgris av rase. Det som gjør akkurat disse grisene unike er at du kan være helt sikker på stedsopprinnelsen og at disse grisene har gått ute fritt i et skogholt her ute på Klosterøy siden de var 10-12 uker gamle. Der vandrer de rundt tjernet og spiser bær, røtter og det de ellers finner i skogen. I tillegg har de ordinært fôr og får nær sagt hver dag overskuddsgrønnsaker og -frukt fra en av dagligvarebutikkene lokalt her ute på Rennesøy. Det gjør noe med smaken på kjøttet og marmoreringen.

Vi har ti skogsgriser til salgs nå før jul, disse blir delt opp i kasser på ein kvart gris hver. I kassen kan du få ribbe eller bacon, diverse steiker med bein, koteletter eller ytrefilét og indrefilét. Hver kasse blir på ca 20-30 kg. Interessert? Førstemann til mølla, eller til gards er vel mer riktig å si!

Pris: NOK 150,- pr. kg. inkl. mva. Evnt frakt kommer i tillegg.

Skogsgrisene skal til slakthuset andre uka i november, vi tar i mot bestillinger på post@klostergarden.no fortløpende.