Merkevarebygging via sosiale medier

Fagmagasinet Norsk Landbruk har intervjuet gardsfruen om merkevarebygging av Klostergarden. Merkevarebygging, eller “branding” som det heter så fint på engelsk, kommer jo opprinnelig fra bøndenes merking av dyra. Slik kunne en identifisere hvilke dyr som tilhørte hvilken eier/bonde og dermed differensiere dem fra hverandre. Og det er jo det merkevarebygging også handler om i dag, identifisere egne produkter og differensiere dem fra andre.

Vi på Klostergarden bruker forskjellige sosiale medier for å markedsføre produktene våre. Det gjør vi gjennom Fjøsboka, kvitrekontoen, slideshare, instalam og her på klostergarden.no. På den måten håper vi å bygge relasjoner til de som kjøper eller kunne være i målgruppen for å kjøpe produkter fra garden vår, primært da lam.

Hele intervjuet med fruen kan du lese her.

Norsk_landbruk_pages.jpg