Look to Utstein

Særleg godt fornøyd med flott oppslag i Bygdebladet denne uka om samarbeidet mellom aktørene her ute. Og ikke minst lederen i avisa med overskriften “Se til Utstein”. Igjennom VisitUtstein vil vi vise frem kulturhistorien, matproduksjon og naturen her i området, og skape positive opplevelser ein ikkje glemmer.

Aktørene er Utstein Kloster, Utstein Kloster Hotell, Pilegrimsgarden, Fjøløy Fort/Rennesøy kommune, Galleri Utstein og Utstein Gard/Klostergarden.

Jobber vi sammen om felles mål kan vi lykkes. Vi har som ambisjon å skape et mini-Røros her ute, som kombinerer mat, kultur og natur. Det skal fremme lokal matproduksjon og opplevelser. Og det må være høy kvalitet i alt vi gjør. Vi har bare så vidt begynt – dette er veldig inspirerende å jobbe med!

Sjå heile artikkelen her og her og her.

(Bilde lånt i all ydmykhet av Utstein Kloster og antagelig Elisabeth Tønnesen.)