Produkter

Vi har nylig etablert gardsutsalg på Utstein. Gardsutsalget finner du i sjøhuset like nedenfor Utstein Kloster, som er et gammelt bygg fra rundt 1860 som er nyrenovert for næringsvirksomhet. Her kan du få tak i unike produkter fra Utstein gard og Klostergarden, samt andre produsenter.

Eksempler på ting du kan få kjøpt er skinnfeller, garn, tovede produkter, kort, notatbøker, kokebøker, puter, lys, pizzastål fra den lokale smeden vår, særegne plakater av illustratør Hilde Thomsen og mye annet kjekt. Bestilling av ferskt og foredlet kjøtt fra lam, storfe og skogsgris fra Utstein kan gjøres i gardsutsalget eller via e-post. Oversikt over produktene kan du finne på vipps/klostergarden. Betaling med kort eller vipps.

Parkering ved den offentlige parkeringsplassen like bortenfor Utstein Kloster. Du trenger ikke betale for å komme inn. Utsyn til det vakre kulturlandskapet her ute får du på kjøpet.

Vi vil starte med utleie av båt, sykler og kajakker fra gardsutsalget. Det vil også være utleiemuligheter av sjøhuset. Vi tar i tillegg på oss konsulentoppdrag eller inkubatorvirksomhet innen strategi, forretningsutvikling og merkevareledelse.

Velkommen til gards!