Klosterlam på menyen under Årets Kokk 2017

Dagen etter Stortingsvalget 2017 står ikke valget om nasjonen, men om hvem som skal bli Årets kokk og representere nasjonen i Bocuse d’Or neste gang. Hvilken gjev konkurranse!

Vi heier på Christian Andrè Pettersen Team CAP i konkurransen om å bli Årets Kokk 2017!

Ikke bare er Christian André en dedikert og begavet kokk, han er en hyggelig person og han har valgt ut lam fra Klostergarden i konkurransen. Vi har sendt med våre beste råvarer for at Team CAP skal nå helt til topps i konkurransen, godt hjulpet av Nortura Proff!

Vi er overbevist om at han kommer til å gjøre det sylskarpt! Og vi er ydmyke og stolte over at han har valgt ut våre lam for å bli Norges mann i Bocuse d’Or.

Bocuse d’Or Norge livestreamer på https://bocusedornorge.no fra kl 10 i dag 12. september 2017. Vinneren blir annonsert kl. 18.00.

Vi er stolt over å være valgt samarbeidspartner for Team CAP!

Så er det også gjevt at det er flere kokker og gode råvarer fra regionen og Nortura som konkurrer i dag, med lam fra Hallingskarvet og Brimse!

Og vi holder også lammecarré fra Klostergarden til lounge/middag under arrangementet. Hilsen fra den norske bonden!

IMG_7152 IMG_7154IMG_7157IMG_7158IMG_7142