Klosterlam i Panzano og Barcelona

I forbindelse med Gladmat var det flere eminente matpersonligheter fra utlandet her i Stavanger. Dario Cecchini, Sebastian Mazzola og Sussie Villarico for å nevne noen. Vi fikk truffet dem gjennom Gladmats konferanse Kokepunktet og gjennom gode Hanne og Tom på Ostehuset.

Og vi er så umåtelig stolte, fordi: Sussie og Sebastian hadde Klosterlam på grillen nå i høst og har sagt til oss at det var det beste lam de har smakt! Og da noen matvenner var i Palzano her om dagen traff de på Dario som faktisk hadde Klosterlam på kjøla og var veldig entusiastisk for vårt lammekjøtt. Det er det lov å bli opprømt av. Vi snakker tross alt om to meget lovende og talentfulle måltidseksperter – og verdens mest berømte slakter.