Klostergarden med i Det norske måltid

Vi har meldt på Gourmet Lammeskank fra Klostergarden i konkurransen “Det norske måltid 2015”.

Det norske måltid kårer de beste matproduktene i Norge og er landets kanskje viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Det norske måltid støtter opp om mangfoldet av lokale produkter, kulturell praksis og produksjon, og oppmuntrer til bærekraftig utvikling. Målet er å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Første juryrunde finner sted i Stavanger i sist halvdel av august. Det Norske Måltid vil deretter gjennomføre tre delfinaler i løpet av september hvor finalistene i årets konkurranse vil kåres. Den store finalen for konkurransen i 2015 finner sted i Stavanger den første uken i januar 2016.

Kryss fingrene for oss!