Julemarked på Klostergarden 2018

Søndagene i november og de tre første søndagene i desember inviterer vi igjen til julemarked på Utstein. Vi har åpent de dagene fra kl. 12.00 til kl. 17.00.  Vi gleder oss til å ta i mot dere i gardsutsalget vårt! I sjøhuset nedenfor Utstein Kloster, finner du unike produkter fra Utstein gard og andre produsenter i matregionen. Perfekte julegaver for den som ønsker seg noe annerledes og spesielt.

Eksempler på ting du kan få kjøpt i gardsutsalget er skinnfeller, fenalår, garn, tovede produkter, julesokk, kalender, for 2019 kokebøker, designputer, lys, pizzastål fra den lokale smeden vår, særegne plakater og nummererte trykk av illustratør Hilde Thomsen, kort av Linda Håvarstein, designklær av Havarstein Couture, eplegløgg, saft og marmelader. Noen av produsentene våre kommer til å være til stede under julemarkedene.

Betaling med kort eller vipps. Parkering ved den offentlige parkeringsplassen like bortenfor Utstein Kloster. Du trenger ikke betale for å komme inn i gardsutsalget. Utsyn til det vakre kulturlandskapet her ute får du på kjøpet.

Velkommen til gards!