Julemarked på Klostergarden

Søndagene i desember 2017 inviterer vi igjen til julemarked på Utstein. Denne gangen håper vi å få dette til i de splitter nye lokalene for gardsutsalget, like nedenfor Utstein kloster. Her kan du få tak i unike produkter fra Klostergarden og produsenter som leverer til oss.

Eksempler på ting du kan få kjøpt er skinnfeller, tovede produkter, kalender, notatbøker, kokebøker, klosterputer, pizzastål fra den lokale smeden vår, særegne plakater og trykk av illustratør Hilde Thomsen og noen fenalår attåt. Perfekte julegaver til de som har de meste. Betaling med kort eller vipps. Sjå varesortiment og priser på Vipps/Klostergarden.

Julemarkedene finner sted søndag 3/12, søndag 10/12 og søndag 17/12, kl. 1200-1600.

Parkering på offentlig parkeringsplass like ved, begrenset antall plasser. Ikke universelt tilrettelagt adkomst til selve gardsutsalget.

Du trenger ikke betale for å komme inn. Utsyn til det vakre kulturlandskapet her ute får du på kjøpet. Velkommen til Utstein!