I finalen til Årets unge bonde!

Storbonden har kommet videre til finalen i Årets unge bonde! Blant 300 unge flinke bønder ble 20 stk. plukket ut til «semifinale» hvorav 5 stk. dyktige unge bønder har gått videre i finalrunden. Nå er det opp til en jury å bestemme om Anders eller en av de fire andre skal kåres til Årets unge bonde 2014!

Juryen består av Sylvi Listhaug, Gayte Grøtta Grav, Lise Iversen Kulbrandstad, Gunn Jorunn Sørum og representanter fra McDonalds og Felleskjøpet Agri.

Årets unge bonde er en kåring som arrangeres av Felleskjøpet Agri, Norges Bygdeungdomslag og McDonalds. De jakter på unge bønder som inspirerer andre til å velge en karriere innen landbruket. Kåringen skal øke rekrutteringen til norsk landbruk og sette fokus på norsk kvalitetsmat. Den er en del av rekrutteringskampanjen Grønn Utdanning som har pågått siden våren 2010. Årets unge bonde skal være matprodusent, under 35 år og et sunt forbilde.

Vinner blir annonsert på messen «Bedre landbruk» i Lillestrøm, 8. november i år. Vi krysser fingrene for den unge storbonden fra Mosterøy!

(Toppbildet hentet fra fjøsbook-siden til Grønn Utdanning.)