Godt nytt år!

2017 har vært et spennende og innholdsrikt år for oss på Klostergarden. Vi har jobbet og stått på med gardsutvikling og drifta, og er inne i en positiv utvikling for Klostergarden. Vi deltok i næringslivsdelegasjonen til landbruksministeren og fikk reise til Grüne Woche med en masse kjekke og flinke folk. Vi initierte regionalt matmanifest for Rogaland som fra juli til desember ble signert av rundt 150 virksomheter. Vi endret på pakningsdesign av Klosterlam og oppnådde 23 % omsetningsøkning på våre produkter i butikk, ved hjelp av flotte illustrasjoner og kunst av Hilde Thomsen. Vi renoverte et fantastisk sjøhus fra 1860 til å bli et flott bygg for næringsvirksomhet på garden og for hele klosteranlegget. Vi hadde pre-åpning av gardsutsalget vårt like før jul og hadde meget god omsetning og fornøyde kunder. Og bondesonen er blitt fire år og mestrer nye ting hver eneste dag.

Vi vil gjerne takke alle dere som heier på oss og som genuint liker produktene og maten som vi og våre gode samarbeidspartnere produserer. Spesielt takk for alle gode tilbakemeldinger fra dere som spiste fenalår, pinnekjøtt og ribbe av skogsgris fra Klostergarden i jula som var. 2018 blir et magisk år, vi har mange nye spennende prosjekter på trappene. Men først og fremst skal vi konsentrere oss om å gjøre bra det vi gjør i dag. Godt nytt år!