Gårdsmarked på Utstein Kloster

Denne helgen er det gårdsmarked på Utstein Kloster og mange produsenter lokalt og regionalt har tatt turen til Klosterøy for å selge sine egne produkter. Her finner du ost fra Stavanger Ysteri, blomster fra Jostein Gard og Polly&Molly, lokalmat fra Rymat, saft fra Köhler-paviljongen og mye mye mer.

Vi er for første gang utstillere og har plassert oss i første etasje i Abbedens Hus, på vei opp til selve klosteret. Kom innom på vei inn på markedet, og du vil finne følgende produkter;

• Skinnfeller fra Klostergarden, villsau og andre raser (NOK 900-1800,-)
  • Håndstøpte lys fra Utstein Galleri med motiv fra Utstein Kloster (NOK 95-150,-)
  • Håndlagede kort fra Utstein Galleri med motiv fra Utstein Kloster (NOK 50,-)
  • Den store kjøttkokeboka av Andreas Viestad med omtale av Klostergarden (NOK 449,-)
  • Matgleder i Ryfylke – kokebok av Frode Selvaag og Tor Øyvind Skeiseid (NOK 400,-)
  • Ramsløkpuré fra Ryfylkekokken (NOK 75,-)
  • Garnbunter av ull fra Klostergardens sauer og lam produsert av Telespinn (NKS og blæsete) (NOK 120,-)
  • Strikkeprodukter av ull fra sauer fra Klostergarden produsert av Finnøy Ullgård (NOK 225-300,-)
  • Tovede produkter (ipad-cover etc.) av ull fra sauer fra Klostergarden produsert av Finnøy Ullgård (NOK 375-1200,-)
  • Smale-plakater av illustratør Hilde Thomsen (med motiv fra Klostergardens sauer) (NOK 350,-)
  • Du blir hva du spiser-plakat av illustratør Hilde Thomsen (NOK 300,-)
  • Bevaringsverdige storferaser-plakat av illustratør Hilde Thomsen (giclée) (NOK 850,- )

smale_plakat_NR1_lowres2denstorekjøttkokeboka IMG_0999
Obs. Utstein Kloster tar betalt for inngang på gårdsmarkedet.

Utover sommeren og høsten vil vi selge våre produkter fra klosteret. Ta gjerne også kontakt med oss på post@klostergarden.no for direkte kjøp inntil nettbutikk er etablert. Betaling kun ved kort eller faktura.

Vel bekomme!