Gardsfruen innstilt til konsernstyret i Nortura

Valgkomiteen i Nortura har enstemmig innstilt gardsfruen som nytt styremedlem i Nortura. Det er stor stas!

Nortura er opprettet, eid og drevet av bønder. Selskapet er et samvirkeforetak (SA) som eies av 18800 bønder landet over som driver med egg- eller kjøttproduksjon, og har sterke merkevarer som Gilde og Prior i sin portefølje. Konsernet omsetter for cirka 20 milliarder kroner og har over 5000 ansatte i rundt 30 kommuner. Viktig for mange!

Nå vil de altså ha gardsfruen inn i styre og stell. Det forstår vi godt! Inger Lise har bred styreerfaring fra organisasjonslivet og politikk. Hun har vært formann i Stavanger og Rogaland Unge Høyre og har hatt en rekke tillitsverv i Unge Høyre og Høyre. Hun har også vært folkevalgt på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Og sitter nå som sentralstyremedlem i Norsk Kommunikasjonsforening.

Inger Lise jobber til vanlig som leder innen samfunns- og myndighetskontakt i Statoil, men er akkurat nå i siste del av sin fødselspermisjon med den lille odelsgutten vår. Hun har tidligere jobbet blant annet som rådgiver i merkevarebyrå og kommunikasjonsrådgiver i industrikonsernet Aker Solutions.

Av utdanning har hun en MBA i merkevareledelse fra Norges Handelshøyskole med vekt på innovasjon. I tillegg til det har hun utdannelse fra Universitetet i Stavanger og går på Vinterlandbruksskulen på Jæren på agronomstudie.

Stolt husbonde!

IMG_8330

Gardsfruen med fjordingen vår.