Finalen i Det norske måltid

Vi er superfornøyd med å ha kommet til finalen i Det norske måltid 2016 med vår lammecarré av Klosterlam! Og så utrolig takknemmelig for alle de positive og hyggelige tilbakemeldingene vi har fått på vårt kjøtt og den høye kvaliteten det har. Vi nådde ikke helt til topps, men føler oss som vinnere uansett. Vi var til stede under finalen med to av våre dyktige produsenter, Jostein Eiane og Askild Eggebø.

img_2359-1 img_2361

Benytter samtidig anledningen til å gratulere Nortura og Gilde sommerlam med seieren i kategorien Årets kjøtt, vi er faktisk stor leverandør av dielam til denne produktserien og har jobbet iherdig med å få dette produktet ut i markedet, så det er stor stas også for oss.

Elisabeth Grønvik fra Grønvik Gård vant publikumsprisen under arrangementet, så vel fortjent – for et herlig menneske! Vi vil takke alle de som var i salen for at de gav oss nest mest stemmer til denne gjeve prisen. Det varmer!

img_2363a%cc%8arets-forsprang

(Foto: Det norske måltid)

Så fikk vi Årets forsprang-prisen under finalen og kunne dra hjem med 100.000 kroner under armen. En slik sum i markedsføring kommer godt med det til litt fornying. Kjekt!

img_2394screen-shot-2017-01-08-at-13-50-20

Litt mediaopprmerksomhet fikk vi også, med oppslag i direktesendingen til NRK fra arrangementet, omtale i Stavanger Aftenblad, OPP og omtale i Bygdebladet på nett både før og etter, samt i papirutgaven.

Screen Shot 2017-01-13 at 15.30.57 Screen Shot 2017-01-13 at 15.31.07