Bræking news: Nytt pakningsdesign

Årets første lammekjøtt er ute i butikk nå her i Rogaland. Og det i helt nytt design. Og det er trolig første gang noen bruker kunst på pakningsdesign av kjøtt i Norge, i hvert fall på denne måten.

Vi har valgt å bruke en lokal kunstner som illustrerer blant annet i VG og Dagens Næringsliv, Hilde Thomsen. Hun ble med oss ut på jordet og portretterte lam fra Klostergarden som nå har blitt frontfigurene på det nye pakningsdesignet for Klosterlam-serien.

KLR_9581

Hovedpoenget vårt med å endre pakningsdesignet er at det vi hadde fra før var for likt alle andre. Så vi måtte gjøre noe nytt for å skille oss ut. I vår/sommer gikk vi derfor inn en avtale med illustratør Hilde Thomsen og designer Ivar Oftedal om å lage pakningsdesign med hennes kunst på. Og vi er helt vilt begeistret. Det er lekent, med et glimt i øyet (på lammene ;), og det er faktiske portretter av Klosterlam. Nå henger de også på busser og busskur i Stavanger-regionen.

Klostergarden har et bånd til Hilde og hennes produkter fra før av. Vi selger smaleplakater og annet hun har produsert i gardsutsalget vårt, og hun har portrettert våre sauer og griser før. Hun er en av Norges fremste illustratører og vi er så takknemlig for at hun valgte å samarbeide med oss på dette prosjektet.

Pakningene kom ut i butikk forrige uke og vil definitivt differensiere seg fra de andre kjøttproduktene i disken. Ja, slikt noe har du neppe sett i en matbutikk i Norge før. De er å få kjøpt hos Rema1000 i Rogaland og Etne.

Gilde-Klosterlam-lammeskank-2017

Sjå oppslag i Bygdebladet, og produktreklame fra REMA1000 her:Screen Shot 2017-08-18 at 21.12.00Screen Shot 2017-08-18 at 21.11.03