Bokbad i gardsutsalget

Vi inviterer til samtale mellom Margunn Ueland og Bothild Åslaugsdotter Nordsletten utenfor gardsutsalget lørdag 13. april, kl. 15.00 til 16.00. Været er bra, så vi tar bokbadet utendørs i klosterhagen! Ta med teppe eller annet å sitte på, og klær å ikke bli kald av (ull er gull), og nyt dette øyeblikket med kun naturen å tenke på. Dette blir en ekte naturopplevelse!

Margunn Ueland er kjøkkenhageentusiast, blogger, forfatter og helsecoach. Bloggen heter Margunns kjøkkenhage. Hun skriver også spalten “Kjøkkenhagen” i Bondevennen. Hun har også vært journalist. Bothild Åslaugsdotter Nordsletten er redaktør i Bondevennen, har vært humlerøkter og jobbet åtte år i Norges utenrikstjeneste.

De skal snakke om Margunns nye bok, det å dyrke sine egne råvarer, men også tema som miljø, klima, økologi og ressursutnyttelse kan komme opp.

Margunns Kjøkkenhage er en inspirasjonsbok både til deg som allerede har kjøkkenhage og til deg som drømmer om å dyrke egne grønnsaker, bær og frukt.

Boka ble lansert 5. februar og du vil kunne få med deg signerte utgaver fra gardsutsalget denne dagen.

Elin Schanche, mor til storbonden og tidligere eier av Utstein Gard, nå leder i Grønn By, vil være vertskap for arrangementet på vegne av Klostergarden.