Bereiste gjester fikk ureist og lokal mat

For noen fine dager vi fikk med U R E I S T på Gladmat! 🙏🏻 Og for noen gjester! 🙌🏻 Det var en drøm å få vise frem garden og råvarene til interesserte deltakerne. Bare godlyd fra gjestene etter omvisningen og måltidsopplevelsen i sjøhuset vårt. Vi ville vise frem norsk matproduksjon, tanken bak råvarene, lidenskapen for faget og håndverket som skal til. Derfor inviterte vi våre gjester til gards med omvisning og mat, kultur og natur på tallerkenen bokstavelig talt. Fortellingen om mat med historie, i vannkanten, på det som kanskje var sommerens fineste dager. Det var ureiste råvarer, lokal mat, Bocuse-kokk og helt uerfarne, men hjertevarme servitører. Vi håper det gav mersmak!

Takk for godt samarbeid til verdens beste Charles Tjessem og Gyda Gård, samt Synne og Martin fra Klostergarden! Takk til Utstein Kloster og Utstein Kloster Hotell for godt naboskap, Finnøy Buss for å bringe våre gjester trygt frem og tilbake, Nortura for råvarehåndtering, og våre kvalitetsleverandører for utsøkte råvarer. Vi gleder oss til å ta i mot nye gjester neste år!

Her er en smakebit <3

Bildet kan inneholde: 1 person, står, tre, gress, utendørs og natur
Bildet kan inneholde: mat

Bildet kan inneholde: en eller flere personer og mat